Njihuni me Roche

Roche si një kompani udhëheqëse farmaceutike është pionier në avancimin e kujdesit shëndetësor.


Mësoni më shumë

Historiku

Për më shumë se një shekull, ne kemi bashkuar traditën familjare dhe inovacionin, duke u fokusuar në mjekësinë e personalizuar dhe në trajtimet dhe konceptet revolucionare të qasjes ndaj sëmundjes.

Mësoni më shumë

Roche në nivel global

Ne zbulojmë, zhvillojmë dhe bëjmë të arritshme produktet dhe shërbimet inovative diagnostikuese dhe terapeutike, të cilët përmirësojnë shëndetin, cilësinë e jetës dhe sjellin përfitime - nga zbulimi i hershëm dhe parandalimi i sëmundjes deri tek diagnostikimi, mjekimi dhe monitorimi i kursit të mjekimit.

Mësoni më shumë

Roche Albania & Kosovo

Ne punësojmë 20 profesionistë me edukim të lartë, përgjegjësia e të cilëve është që me një punë etike, në përputhje me vlerat e Kompanisë Roche, kodin e rregullat e mirësjelljes në të bërit e biznesit, ta pozicionojmë kompaninë tonë - udhëheqës në industrinë farmaceutike botërore - edhe si lider në tregun e Shqipërisë dhe Kosovës.

Mësoni më shumë

Prioritetet tona

Një kulturë e bazuar në respektimin e individit dhe në interesin e sinqertë për njerëzit është ajo që na shtyn. Ne synojmë drejtë përsosmërisë dhe për këtë arsye zhvillojmë një model biznesi të bazuar në baza shkencore. Mjekësia e personalizuar është edhe një nga qëllimet tona.

Mësoni më shumë

Përgjegjësitë tona

Kudo që ndodhemi, gjatë të bërit biznes, ne jemi të përkushtuar të arrijmë standarde të larta etike dhe pajtueshmëri me të gjitha ligjet e zbatueshme lokale, kombëtare dhe ndërkombëtare.

Mësoni më shumë