Inovacion

Të udhëhequr nga pasioni ynë për atë që ne bëjmë, pavarësia në mënyrën se si ne gjejmë zgjidhje dhe fuqia e strukturës sonë të Kërkimit dhe zhvillimit, ne mund të përballojmë sfidat më komplekse në sistemin shëndetësor sot.

Partneritet tona të ngushta strategjike në të gjithë grupin Roche dhe gama e ndryshme e mekanizmave të pavarur inovatore na jep ne një larmi formash ekspertize dhe mendimi shkencor në kerkimin tonë për të zbuluar dhe zhvilluar dhe per ti dhënë zgjidhje pikëpyetjeve më të mëdha në sistemin shëndetësor sot.

CHF Investuar në Kërkim dhe Zhvillim në 2021

vende me qëndra të Inovacionit Roche

Punonjës të përkushtuar

Më shumë histori

Shiko të gjithsa historitë

Zbulo më shumë

Karriera

Hoffmann-La Roche Ltd. Basel, Representative Office in Albania, Njesia Bashkiake Nr 5, Rruga Ibrahim Rugova, Sky Tower, 5/3, Tel: +355 4 450 40 32 Fax: +355 4 450 40 45

KontaktNë BotëlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeRreth neshZgjidhjeInovacionHistoriKarrieraPolitikat e privatësisëDeklarata ligjore