Fushat terapeutike

Ne përqendrohemi në fushat terapeutike ku ekziston një nevojë e madhe e paplotësuar, si dhe ato ku ekspertiza jonë mund të çojë në avancimin e trajtimit. Vitet e fundit, Roche ka qenë një pionier në qasjet inovative që kanë çuar në opsione terapeutike të revolucionarizuara për sëmundje shumë serioze dhe të shpeshta.

Zbulo më shumë

Hoffmann-La Roche Ltd. Basel, Representative Office in Albania, Njesia Bashkiake Nr 5, Rruga Ibrahim Rugova, Sky Tower, 5/3, Tel: +355 4 450 40 32 Fax: +355 4 450 40 45

KontaktNë BotëlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeRreth neshZgjidhjeInovacionHistoriKarrieraPolitikat e privatësisëDeklarata ligjore