Zgjidhje

Që nga themelimi i kompanisë sonë,ne kemi zhvilluar barnat inovative, trajtimet dhe diagnostikimet me revolucionare në sistemin shëndetësor.

Zbulo më shumë

Karriera

Hoffmann-La Roche Ltd. Basel, Representative Office in Albania, Njesia Bashkiake Nr 5, Rruga Ibrahim Rugova, Sky Tower, 5/3, Tel: +355 4 450 40 32 Fax: +355 4 450 40 45

KontaktNë BotëlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeRreth neshZgjidhjeInovacionHistoriKarrieraPolitikat e privatësisëDeklarata ligjore