Reumatologjia

Ka shumë sëmundje reumatologjike që ndikojnë jo vetëm në sistemin lokomotor, por gjithashtu mund të ndikojnë në organet e brendshme, lëkurë dhe sistemin nervor.

Më shumë fusha në fokus

Më shumë fusha në fokus

Hoffmann-La Roche Ltd. Basel, Representative Office in Albania, Njesia Bashkiake Nr 5, Rruga Ibrahim Rugova, Sky Tower, 5/3, Tel: +355 4 450 40 32 Fax: +355 4 450 40 45

KontaktNë BotëlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeRreth neshZgjidhjeInovacionHistoriKarrieraPolitikat e privatësisëDeklarata ligjore