Infeksionet virale dhe bakteriale janë akoma ndër shkaqet kryesore të sëmundjes dhe vdekjes në botë. Qëllimi i hulumtimit tonë është të gjejmë një trajtim efektiv për sëmundjet infektive siç janë hepatiti B, gripi dhe bakteret shumë rezistente.

Hoffmann-La Roche Ltd. Basel, Representative Office in Albania, Njesia Bashkiake Nr 5, Rruga Ibrahim Rugova, Sky Tower, 5/3, Tel: +355 4 450 40 32 Fax: +355 4 450 40 45