Roche në fushën e neurologjisë dhe të sëmundjeve të rralla: Ruajtja e asaj që i bën njerëzit ashtu siç janë.

Me një portfolio të fuqishëm dhe të larmishëm që mbulon sëmundjet neurologjike më të zakonshme dhe më të rralla, Roche u qaset neurologjisë dhe sëmundjeve të rralla me të njëjtin interes, pasion dhe seriozitet si edhe në onkologji. Misioni ynë është i rrënjosur në formulën tonë: Ndjekim shkencën për të përmirësuar jetën e njerëzve.Shiko të gjithsa historitë
Të gjitha fushat në fokus

Hoffmann-La Roche Ltd. Basel, Representative Office in Albania, Njesia Bashkiake Nr 5, Rruga Ibrahim Rugova, Sky Tower, 5/3, Tel: +355 4 450 40 32 Fax: +355 4 450 40 45

KontaktNë BotëlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeRreth neshZgjidhjeInovacionHistoriKarrieraPolitikat e privatësisëDeklarata ligjore